Bryllupsgave ideer

 
23-02-2011
Gode råd til gave køb

Ofte siger man om bryllupsgaver, at det netop er den slags, hvor man gør klogt i at følge brudeparrets gaveliste. Det er normalt at par der skal giftes laver i ønskeliste.

Ønsker man alligevel ikke at følge ønskelisten, er der en række tommefingerregler for gode bryllupsgaver.

1. Begge skal have lige stor glæde af gaven.

2. Et bryllup huskes, og bryllupsgaver bør også huskes. Find derfor på noget, der holder længe og som vil minde parret om giveren.

3. Pas på med at give kunst som gave. Det er svært at ramme begge parters smag, og brudeparret skal ikke føle en forpligtigelse til at have kunsten stående fremme, når du er på besøg.

4. Bryllupsgavens værdi afhænger ofte af, hvor godt du kender brudeparret. Forældre og nærmeste familie har tradition for at give de største gaver. Der er ingen grund til at overgå familien i størrelse på bryllupsgaver. Men gode venner kan med fordel slå sig sammen for at give en bedre gave.

5. Bryllupsgaver kan med fordel være romantiske.

Når du skal vælge imellem de mange bryllupsgave ideer er det kun dig der kan bestemme, og gaven er selvfølgelig til dem der skal giftes, men det skal også være en gave der siger noget om dig, og hvordan du ser det par der skal have den. Derfor er det en god ide at tænke sig ekstra godt om før man beslutter sig. Derfor er der mange der kigger på nettet og det kan være en stor hjælp, da der er mange bryllupsgave ideer derude.

 
 
Find information om: gaveguide guiden Gaver guide Gave Gavedeer
(Hovedkategori: Gode råd til gave køb)